Nieuws


Open dagen 2018: twee geslaagde én zonnige dagen

Op 12 en 13 oktober vonden de Open Scholendag en Open Dag plaats. Tijdens deze Open Dagen presenteerde Zeeland Refinery, samen met diverse contractors, haar verschillende afdelingen en activiteiten aan bezoekers.

Het waren twee geslaagde dagen - vrijdag met leerlingen van diverse scholen uit de regio, zaterdag met iedereen die de raffinaderij wel eens met eigen ogen wilde bekijken. Naast de diverse afdelingen die hun werkzaamheden en vakgebied toelichtten, was er een heus laboratorium ingericht waar jeugdige 'laboranten' zelf o.a. badzout en tandpasta konden maken.

Ook Fire & Safety had gedacht aan jeugdige bezoekers en had, naast een presentatie van materieel, een leuke doe-activiteit opgesteld. We lieten onze gasten natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan, maar met goudgele zonnebloemen uit onze zonnebloemmuur. We kijken terug op een geslaagd (én zonnig) evenement, dat zonder de enthousiaste inzet van alle betrokkenen niet tot stand had kunnen komen. Alle medewerkers en bezoekers bedankt voor jullie enthousiasme!

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.