Nieuws


Euterpe winnaar Zeeland Refinery Cultuurprijs 2018

Dinsdag 20 november werd een feestelijke dag voor Euterpe. Tijdens een feestelijke uitreiking in de raadsboerderij in Heinkenszand werd bekend gemaakt dat de muziekvereniging uit Heinkenszand is verkozen tot winnaar van de Zeeland Refinery Cultuurprijs 2018. De jury sprak haar waardering en bewondering uit voor het 125-jarige bestaan. Ook de manier waarop Euterpe muziek weer terugbrengt op de basisschool en daarmee de link met educatie weet te maken viel in de smaak bij de jury.

Met de Zeeland Refinery Cultuurprijs wordt ieder jaar een inwoner of organisatie in het zonnetje gezet die een positieve invloed heeft op het culturele leven in Borsele. Hierbij kan het gaan om zowel professionals als amateurs. Dit jaar is er een algemene oproep uitgegaan om kandidaten voor te dragen, waaruit vier nominaties zijn voortgekomen: Jan Willem Hament (bekend van Leuntje en Merien), Carnavalsvereniging de Koenkelpot Paerehat (’s-Heerenhoek), Muziekvereniging Euterpe en Bevrijdingsmuseum Zeeland. Iedereen kon vervolgens stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat. Een jury heeft uit de drie kandidaten met de meeste stemmen de winnaar gekozen.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.