Nieuws


Uitreiking eerste AED-certificaten aan vrijwilligers SV Nieuwdorp

Op vrijdag 29 maart 2019 was er een feestelijke bijeenkomst bij SV Nieuwdorp: maar liefst 34 personen die de cursus AED, oftewel Automatische Externe Defibrillator, met goed gevolg hebben afgerond, kregen hun diploma uitgereikt.

De geslaagde deelnemers ontvingen hun welverdiende certificaat uit handen van cursusleider Bram Lagendijk en wethouder Arno Witkam van de gemeente Borsele. De AED zal binnenkort binnen het sportcomplex opgehangen worden. Zeeland Refinery is trots hieraan een steentje bijgedragen te mogen hebben en feliciteert alle geslaagden van harte!

Zeeland Refinery sluit zich natuurlijk aan bij wat er op de plaquette bij de AED vermeld staat: hopelijk zal de AED nooit nodig zijn.

Lees meer: Vrijwilligers van SV Nieuwdorp krijgen reanimatiecursus

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.