Nieuws


Meiden in de techniek? Zeeland Refinery opent deuren van haar fabriek

Zeeland Refinery organiseert dit jaar weer een Girlsday met leuke activiteiten op het programma. Dit jaar is Girlsday op donderdag 11 april. Tijdens deze dag neemt Zeeland Refinery 35 meiden van het Reynaert college Hulst mee in een reis door de techniek. De meiden krijgen een rondleiding in de fabriek, mogen een test doen in het laboratorium, nemen een kijkje in de controlekamer, spelen de operator quiz en doen de security game. De meiden zullen begeleid worden door vrouwelijke professionals. Het bezoek aan een bedrijf zoals Zeeland Refinery vergroot de kennis van de meiden over techniek en kan helpen bij hun loopbaankeuzes. Zeeland Refinery is erg enthousiast over de girlsday en hoopt deze manier meiden te interesseren voor de techniek.

Girlsday wordt in samenwerking met VHTO, TechniekTalent.nu en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap georganiseerd. VHTO organiseert sinds 2010 jaarlijks de landelijke Girlsday. Het doel van de activiteit is de deelname van meisjes en vrouwen in bèta, techniek en ICT in Nederland te vergroten.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.