Nieuws


V.V. Lewedorpse Boys ontvangt donatie van Stichting ZR voor vervanging asbestdak

Op donderdag 25 juni heeft Voetbalvereniging Lewedorpse Boys een cheque van € 28.424,- ontvangen van Stichting Zeeland Refinery. Deze donatie stelt de voetbalvereniging in staat het verwijderen van een asbestdak en het aanbrengen van een nieuw dak te bekostigen, twee belangrijke stappen in de geplande verduurzaming van de voetbalvereniging.

Verduurzaming

V.V. Lewedorpse Boys wil sinds enkele jaren graag verduurzamen als voetbalvereniging en gaat dit jaar aan de slag met een grootschalige renovatie van het clubhuis. Omdat Stichting Zeeland Refinery zowel het verenigingsleven in de regio als duurzaamheid erg belangrijk vindt, ondersteunt zij Lebo hierin met een donatie ten behoeve van asbestsanering en aanbrengen van een nieuw dak op kantine/kleedgebouwen.

Energie-efficiëntie

Deze renovatie is noodzakelijk alvorens de beoogde installatie van zonnepanelen plaats kan vinden, waarmee de vereniging een belangrijke stap zet in het kader van energie-efficiëntie. Peter Vermeulen, voorzitter V.V. Lewedorpse Boys: “Onze vereniging heeft veel leden. Dit betekent dat onze accommodatie zeer intensief wordt gebruikt, zowel voor wedstrijden als voor trainingen. Hierdoor verbruiken wij veel energie. Ons beleid om te verduurzamen bracht voor ons als club een bijzonder grote investering met zich mee, want pas wanneer de asbestsanering plaats heeft gevonden, kunnen we de zonnepanelen plaatsen. Een mooi doel, het volledig overgaan op zonne-energie.”

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

U kunt ons altijd een open sollicitatie sturen via het mailadres rc.zr-jobs@zrefinery.nl .


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.