Nieuws


Kom naar onze Open Dag op zaterdag 13 oktober 2018

Wij verwerken ruwe aardolie tot brandstoffen, zoals benzine, diesel, LPG en vliegtuigbrandstof. Tijdens onze open dag informeren wij u graag over de belangrijkste bedrijfsactiviteiten en processen van de raffinaderij, van binnenkomst van ruwe olie tot verlading van de eindproducten. U kunt ook meer te weten komen over onze zorgsystemen voor milieu en veiligheid en over onze toekomstvisie en innovatie. U kunt dit ook met eigen ogen zien door een rondleiding per bus over ons terrein te maken. Voor deze rondleiding dient u zich vooraf aan te melden middels het onderstaande formulier. U kunt dan zelf het tijdstip bepalen.

Wat kunt u verwachten?- Presentatie van onze medewerkers over onze productieprocessen, veiligheid, milieu en kwaliteitscontrole.

- Rondleiding over ons raffinaderijterrein en bezoek controlekamer.
- Bedrijfsbrandweer: Onze bedrijfsbrandweer presenteert zijn materieel en nodigt jong en oud uit om hun spuitvaardigheid te testen.
- Onderhoudsaannemers: Ook de onderhoudsaannemers van de raffinaderij presenteren zich en informeren u over hun specifieke vakgebieden.
- Kinderhoek met kinderlaboratorium en schminken.

Waar, hoe laat, aanmelden:
Datum: Zaterdag 13 oktober 2018
Tijd: van 09.00 uur tot 16.00 uur
Adres: Luxemburgweg 1, 4455 TM Nieuwdorp (havennr. 6501)

Vergeet niet om u aan te melden voor de rondrit via deze link!

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.