Nieuws


Volg de ontwikkeling van Zeeland Solar

De ontwikkeling van Zeeland Solar, één van de grootste industriële zonneparken van Nederland, gaat razend snel. Het zonnepark is ca. 11 hectare (22 voetbalvelden) groot en op dit moment worden de 28.500 zonnepanelen geplaatst.

Het zonnepark zal vanaf medio deze zomer stroom gaan leveren aan de raffinaderij. Bekijk hier de drone beelden die wij een aantal weken geleden maakten.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.