Nieuws


Wereld Veiligheidsdag

Op zaterdag 28 april was het officieel Wereld Veiligheidsdag. Deze dag is in het leven geroepen door ILO (International Labour Organisation) om wereldwijd persoonlijke veiligheid en gezondheid te promoten. Het doel van deze campagne is aandacht te vragen voor veiligheid en gezondheid en een cultuur te ontwikkelen om het aantal ongevallen te verminderen.

Ook Zeeland Refinery vindt de veiligheid en gezondheid van haar medewerkers topprioriteit. Omdat de laatste week van april een week was waarbij veel werknemers vrij nemen in verband met feestdagen besloot Zeeland Refinery dit jaar om deze belangrijke dag te organiseren op 19 april, gezamenlijk met de vaste aannemers. Dit jaar zijn als thema’s gekozen: Innovatie en Veiligheid, reductie van werk met hoge temperaturen, veiligheid thuis en veiligheidscultuur.

Het was een prachtige zonnige dag waar we samen met onze vaste contractors veel aandacht hebben kunnen besteden aan verschillende facetten van veiligheid.

Bekijk hier foto's van onze Wereld Veiligheidsdag.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.