Nieuws


Zeeland Refinery erkend leerbedrijf Beveiliging MBO Niveau 2

Zeeland Refinery hecht niet alleen grote waarde aan veiligheid, maar ook aan vakbekwaamheid en samenwerking en is daarom sinds lange tijd erkend leerbedrijf. Naast leer/werktrajecten voor studenten van o.a. Metaal- en Elektro-opleidingen, kunnen sinds kort ook studenten Beveiliger Niveau 2 van Scalda terecht bij Zeeland Refinery voor een stageplaats. In september zal het eerste leer-werktraject van start gaan.

Zeeland kent een tekort aan stageplaatsen voor het opleiden van beveiligers. Zeeland Refinery biedt, als erkend leerbedrijf, al jaren lang de mogelijkheid tot beroepspraktijkvorming voor studenten van diverse studierichtingen. Door ook studenten van de opleiding Beveiliger Niveau 2 een leerwerktraject aan te bieden, kan Zeeland Refinery een bijdrage leveren aan het opleiden van vakbekwame beveiligers.

Meer weten over de stagemogelijkheden bij Zeeland Refinery? Lees meer op de pagina Stages, of mail naar rc.zr-jobs@zrefinery.nl voor meer informatie.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.