Nieuws


ZR eerste raffinaderij met aanwijzing Nederlandse Keuringsdienst voor Gebruikers

Op 19 april 2018 is er een publicatie uitgegeven door de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid betreffende het aanwijzen van de Inspection sectie van Zeeland Refinery als Nederlandse Keuringsdienst voor Gebruikers.

Deze aanwijzing mag gerust worden gezien als een mijlpaal. Zeeland Refinery is, sinds de invoering van deze aanwijzingsmogelijkheid, de eerste raffinaderij aan wie deze aanwijzing is toegekend. De voorwaarden voor accreditatie staan beschreven in de Internationale Standaard ISO/IEC 17020. Om aan deze standaard te voldoen is een jarenlange voorbereiding vooraf gegaan - systemen zijn geprofessionaliseerd en inspecteurs zijn getraind en gecertificeerd.

Bevoegd en bekwaam

Het olieraffinageproces bij Zeeland Refinery vindt plaats in drukhoudende installaties. De apparaten en leidingen in die installaties moeten periodiek gekeurd worden. De raffinaderij beschikt over een eigen inspectie-afdeling die bevoegd en bekwaam is deze keuringen te verrichten. Er zijn in Nederland twee niveaus van bevoegdheid waarvoor een eigen inspectie-afdeling kan certificeren of accrediteren. Met de aanwijzing als NL-KVG heeft de inspectie-afdeling van Zeeland Refinery de hoogste mate van bevoegdheid verkregen en mogen keuringen geheel zelfstandig worden uitgevoerd.

Bekijk hier de officiële uitgave van de Staatscourant nr. 21257, d.d. 18 april 2018

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.