Nieuws


Bouwwerkzaamheden derde reactor hydrocracker van start

Olieraffinaderij Zeeland Refinery in Vlissingen-Oost breidt de hydrocracker, een van de belangrijkste eenheden van de raffinaderij, uit met een extra reactor. Op donderdag 21 juni gaf Gerben Dijksterhuis, burgemeester van Borsele, tijdens een feestelijke ceremonie het officiële startschot voor de bouwwerkzaamheden.
Met een druk op de knop zette burgemeester Dijksterhuis de schroeffunderingsmachine in werking waarmee de constructiewerkzaamheden voor de derde reactor van start zijn gegaan. De bouw van de derde reactor is een belangrijke investering van Zeeland Refinery waarmee verder wordt ingezet op efficiëntie en duurzaamheid – twee van de kernwaarden van het bedrijf.
“Dankzij de derde reactor wordt een CO2-uitstoot van ongeveer 10.000 ton per jaar vermeden en kan een breder scala aan grondstoffen worden omgezet naar waardevolle producten. Daarnaast betekent de bouw van de derde reactor een toename van de werkgelegenheid in de regio met 75 tot honderd manjaren werk voor meer dan twintig verschillende vakgebieden,” aldus algemeen directeur Tanneguy Descazeaud. Zeeland Refinery verwacht de derde reactor halverwege 2020 aan te sluiten op de bestaande installatie, waarna de nieuwe reactor in bedrijf kan worden genomen

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.