Nieuws


Persbericht: nieuwe directeur van Zeeland Refinery is oude bekende van raffinaderij

Op donderdag 12 juli neemt Tanneguy Descazeaud afscheid als algemeen directeur van Zeeland Refinery. Hij wordt opgevolgd door Nathalie de Muynck, die al eerder de leiding voerde over het bedrijf.

Onder leiding van Descazeaud heeft Zeeland Refinery diverse grote projecten ontwikkeld op het gebied van efficiëntie en de door de raffinaderij geformuleerde milieudoelstellingen. Zo wordt de hydrocracker, een van de belangrijkste eenheden van de raffinaderij, uitgebreid met een derde reactor. Dankzij deze derde reactor wordt een CO2-uitstoot van ongeveer 10.000 ton per jaar vermeden. Ook wordt tijdens de bouw een toename van de werkgelegenheid in de regio met 75 tot honderd manjaren werk gerealiseerd. Daarnaast werd medio 2018 Zeeland Solar in gebruik genomen, een zonnepark met meer dan 28.000 zonnepanelen welke op zonnige dagen in bijna een kwart van het elektriciteitsverbruik van de raffinaderij voorziet. In zijn afscheidsspeech bedankte Descazeaud alle medewerkers alsook overheidsinstanties en bedrijven in de regio voor de prettige samenwerking.

De Muynck werkt bijna 30 jaar binnen de Total-groep. Ze heeft diverse technische en economische functies bekleed en was reeds van 2012 tot en met 2015 algemeen directeur van Zeeland Refinery. Ze vervulde de afgelopen drie jaar een functie binnen Total Marketing. De Muynck verheugt zich erop om samen met de medewerkers en alle regionale relaties verder te bouwen aan een duurzame toekomst voor Zeeland Refinery.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.