Nieuws


Zeeland Refinery Cultuurprijs 2018: draag uw kandidaat voor 15 september voor

Wie verdient volgens u de Zeeland Refinery Cultuurprijs 2018? Met deze prijs wordt een inwoner of organisatie die een positieve invloed heeft op het culturele leven in Borsele in het zonnetje gezet. Dit jaar speelt u een belangrijke rol bij de keuze voor de prijswinnaar.

Kent u iemand of een organisatie die zich in de gemeente Borsele inzet voor het culturele leven? U kunt tot 15 september kandidaten voordragen. Op 1 oktober worden de genomineerden bekend gemaakt. Vervolgens kan iedereen tot 1 november via de speciale Facebookpagina of de website van de Culturele Raad stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat. Op dinsdag 20 november zal de winnaar tijdens een feestelijke uitreiking bekend worden gemaakt.

Lees meer over de Zeeland Refinery Cultuurprijs Borsele 2018 op https://www.cultureleraadborsele.nl/activiteiten/zeeland-refinery-cultuurprijs-borsele-2018/

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.