Nieuws


Fraudeleuze website totalstoragepipeline.nl niet van Zeeland Refinery

Vorig jaar bereikten ons berichten van relaties die verwezen naar een website totalstoragepipeline.nl die gebruikt maakt van o.a. adresgegevens van Zeeland Refinery en de naam Total misbruikt. Deze website was een tijd niet meer te bereiken, maar is sinds kort terug in de lucht.

Het gaat hier om een frauduleuze website die niet in beheer is van Zeeland Refinery of Total. Door onze juridische en security afdeling is intussen contact gezocht met de politie.
Ook bij facturen die verwijzen naar deze website gaat het om fraude en dient u deze direct te verwijderen.

Heeft u vragen, neem dan contact op met onze security officer Ruud de Ruyter via ruud.de-ruyter@zrefinery.nl.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.