Nieuws


LUKOIL en Zeeland Refinery vieren 10 jaar succesvolle samenwerking

Zeeland Refinery is een joint venture tussen het Franse TOTAL en het Russische LUKOIL. Vandaag vieren we dat LUKOIL al tien jaar trotse aandeelhouder is van Zeeland Refinery. Een jubileum waarbij het succes van onze kernwaarden: betrouwbaarheid, productiviteit, milieu en veiligheid gevierd worden.

Symbool voor tien jaar partnerschap

LUKOIL doet in het kader van het jubileum een blijvende donatie aan de regio. Een onderdeel van de feestelijke ceremonie is de schenking door LUKOIL van tien witte berken aan het vernieuwde Molenwaterpark in Middelburg. De witte berk staat bekend als de Russische boom bij uitstek. De tien gedoneerde witte berken staan daarmee symbool voor tien jaar partnerschap van LUKOIL en Zeeland Refinery.  Naast een bijdrage aan de vergroening van het park doneert het bedrijf ook de fontein én de kinderspeelplek in het nieuwe Molenwaterpark. De bomen worden ceremonieel ‘geplant’ door Burgemeester Bergmann en wethouder Aalberts samen met mevrouw de Muynck van Zeeland Refinery en de heer Gimaletdinov van LUKOIL.

Meer weten over onze aandeelhouder LUKOIL? Kijk dan even naar dit filmpje

 

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.