Nieuws


Park Molenwater in Middelburg weer tien witte berken rijker tijdens feestelijke ceremonie

Afgelopen vrijdag was er in Park Molenwater een officieel plantmoment van tien witte berkenbomen die door onze aandeelhouder LUKOIL zijn gedoneerd aan Gemeente Middelburg. Het plantmoment was onderdeel van het feestelijke jubileum waarbij tien jaar succesvol samenwerken van LUKOIL en Zeeland Refinery werd gevierd. Naast de tien witte berkenbomen schenkt LUKOIL ook het pompsysteem van de fontein op de kinderspeelplek die binnenkort wordt aangelegd in het park.

Bron: PZC

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.