Nieuws


Mevrouw N. de Muynck nieuwe directeur van Zeeland Refinery

Op 1 november 2011 nam algemeen directeur, de heer Claude Gueguen, afscheid van Zeeland Refinery. Hij is opgevolgd door mevrouw Nathalie de Muynck. De heer Gueguen stond ruim vier jaar aan het hoofd van de raffinaderij en heeft in deze tijd vele belangrijke zaken voor de toekomst van de raffinaderij gerealiseerd. Zo heeft hij de overdracht van het aandeel (45%) van Dow Chemical - Zeeland Refinery is een joint venture van Total en Lukoil - aan de Russische oliemaatschappij Lukoil in goede banen geleid. Ook werd een nieuwe waterstoffabriek en een geavanceerd besturingsysteem voor de logistiek van de raffinaderij in gebruik genomen. In april 2010 startte de bouw van een nieuw controlekamergebouw, dat begin 2012 in gebruik zal worden genomen. Op 1 oktober 2011 rondde hij het naamsveranderingstraject af, waarbij de naam Total Raffinaderij Nederland veranderde in Zeeland Refinery. Deze naamsverandering kwam om marketingtechnische redenen tot stand op verzoek van aandeelhouder Lukoil. De raffinaderij benadrukt met de nieuwe naam haar verbondenheid met de provincie Zeeland.

Mevrouw de Muynck is evenals de heer Gueguen afkomstig uit de Total-organisatie. Zij werkt ruim 20 jaar bij de Total-groep en begon haar carrière bij Total Raffinaderij Antwerpen. Daarnaast heeft zij diverse technische en economische functies bekleed in de raffinaderij in Duitsland en op het hoofdkantoor van Total in Parijs. Mevrouw de Muynck zal de ambities, die de raffinaderij voor de toekomst heeft, verder gestalte geven.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.