Nieuws


Deelname Zeeland Refinery aan Rescue Vlissingen

Op vrijdag 10 augustus vindt het evenement Rescue Vlissingen plaats op de Boulevard van Vlissingen. Dit evenement vindt, sinds 1998, om de twee jaar plaats en wordt elk jaar weer spectaculairder. Rescue Vlissingen is nu uitgegroeid tot één van de grootste internationale hulpverleningsevenementen met c.a. 75.000 bezoekers in 2010.

Zeeland Refinery zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op dit grootse evenement. Met een haakarmwagen met schuimblus unit van onze bedrijfsbrandweer en een informatiestand op de Boulevard. Verdere deelnemers zijn reddingsorganisaties, brandweerkorpsen, politie, ambulancediensten, de Koninklijke Luchtmacht de Belgische Marine en nog veel meer!

Tussen 12.00-18.00u zijn er tal van demonstraties te zien met bijvoorbeeld reddingsboten, helikopters, waterscooters, reddingshonden en diverse vliegdemonstraties. Voor meer informatie over rescue Vlissingen kijk op www.rescuevlissingen.nl

                                                                                                                         

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.