Nieuws


Zeeland Refinery draagt bij aan inrichting gymzaal Brede School Ovezande

Op 8 september vindt de open dag van de nieuwe Brede School en het woonzorgcomplex aan de Mr. Dr. Messtraat in Ovezande plaats. Deze gebouwen worden op 7 september officieel geopend.


Op 8 september zijn de deuren geopend voor publiek. Alle belangstellenden zijn welkom tussen 10.00 en 14.00 uur om de Brede School en het Woonzorgcomplex te bezichtigen. Alle gebruikers van deze gebouwen presenteren zich deze dag met diverse activiteiten. Zeeland Refinery zal aanwezig zijn met een informatie stand.


De bouw van de Brede School is mede mogelijk gemaakt door het Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland. Zeeland Refinery heeft een bijdrage verstrekt voor de inrichting van de gymzaal. Er wordt een bordje uitgereikt aan een afgevaardigde van Zeeland Refinery tijdens de officiële opening op 7 sept. Dit bordje zal worden bevestigd in de Brede School met de tekst: “De inrichting van deze gymzaal is mede mogelijk gemaakt door Zeeland Refinery”

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.