Nieuws


Update Persbericht oliegeur in omgeving

Vannacht is bij een van de olie opslagtanks van Zeeland Refinery een hoeveelheid ruwe olie op het zwevende tankdak terecht gekomen. De olie is niet over de tankrand gekomen. De olie bevindt zich dus nog volledig in de tank en er is geen sprake van vervuiling van het terrein rondom de tank. Wel is er sprake van sterke oliegeur in de omgeving. Er zijn geen gewonden. Vermoedelijk als gevolg van dezelfde oorzaak is op het drijvende dak van een andere olie opslagtank ook een hoeveelheid olie terechtgekomen. De hoeveelheid olie hier is minder dan bij de eerste tank.

De vermoedelijke oorzaak van het incident is thans bekend. De raffinaderij heeft maatregelen getroffen om herhaling te voorkomen.

Beide tankdaken worden nu gereinigd met behulp van vacuümtrucks. Het zal vermoedelijk nog enige tijd duren voordat alle olie is opgeruimd.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.