Nieuws


Stankoverlast Zeeland Refinery voorbij

In de nacht van 6 op 7 september is bij een van de olie opslagtanks van Zeeland Refinery een hoeveelheid ruwe olie op het drijvende dak terecht gekomen. Als gevolg van dezelfde oorzaak is vrijdag 7 september rond 14:00 uur op het drijvende dak van een andere olietank ook een hoeveelheid olie terechtgekomen. De hoeveelheid olie was hier minder dan bij de eerste tank. De olie is in beide gevallen niet over de tankrand gekomen. De olie bevond zich dus volledig in de tanks en er was geen sprake van vervuiling van het terrein rondom de tank. Wel was er helaas sprake van stank in de omgeving en de raffinaderij betreurt dit zeer.

De oorzaak van het incident was een storing in een warmtewisselaar.

Het opruimen van de olie op de drijvende daken werd met alle beschikbare middelen aangepakt en is thans gereed. De stankoverlast is verdwenen en er is weer sprake van een normale situatie.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.