Nieuws


Stankoverlast in het dorp Borssele

Maandagavond, 24 september 2012, ontstond er stankoverlast in het dorp Borssele door het beladen van een tanker aan de zeesteiger van Zeeland Refinery. De zeesteiger ligt ter hoogte van het dorp Borssele in de Westerschelde. De stankoverlast werd opgemerkt naar aanleiding van klachten van de inwoners van het dorp Borssele.

Nadat in eerste instantie de beladingsnelheid door de raffinaderij verminderd was om dit te voorkomen, bleek later dat het veroorzaakt werd door dampen uit het schip van een vorige belading (dit was geen product van Zeeland Refinery). De belading is begin van de middag stopgezet. De tanker is weggestuurd en zal niet verder worden beladen.

Zeeland Refinery vindt het vervelend dat de bewoners van Borssele hiervan hinder hebben ondervonden.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.