Nieuws


Nieuwsbrief - Hydrocracker langer uit bedrijf

Op 6 september werd de Hydrocracker eenheid van Zeeland Refinery uit bedrijf genomen voor de vervanging van katalysatormateriaal. De werkzaamheden, die ruim twee weken in beslag zouden nemen, hebben vertraging opgelopen.

Opstart begin oktober verwacht
In totaal moet er ruim 500 m3 katalysatormateriaal worden vervangen. Het verwijderen van het oude katalysatormateriaal loopt niet zoals voorzien, waardoor inmiddels duidelijk is dat de werkzaamheden later klaar zullen zijn dan gepland. Klik hier voor de gehele tekst van de nieuwsbrief die in de gemeente Borsele is verspreid.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.