Nieuws


Calamiteiten oefening 24 oktober 2012

Op woensdag 24 oktober wordt op het terrein van Zeeland Refinery een jaarlijkse calamiteiten oefening gehouden. De oefening start om 19.15 uur. Als onderdeel van deze oefening zal het raffinaderij alarm afgaan en is het mogelijk dat hulpverleningsvoertuigen naar de raffinaderij komen. De oefening zal rond 20.45 ten einde zijn.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.