Nieuws


Baarland, Nisse en Ovezande genomineerd voor Duurzaam Diekendamme

Drie dorpsteams uit de gemeente Borsele hebben een nominatie in de wacht gesleept voor de hoofdprijs van 50.000 euro in het project Duurzaam Diekendamme. Op 12 december 2012 zal de jury tijdens de finale bekend maken wie de uiteindelijke winnaar wordt. De drie teams krijgen dan nog een kans om hun plan en projectvoorstellen aan de jury, dorpsgenoten en genodigden te presenteren. De prijs wordt beschikbaar gesteld door Stichting Zeeland Refinery.


In het project Duurzaam Diekendamme, dat dit voorjaar van start is gegaan, zijn alle dorpen van de gemeente uitgedaagd om een plan te maken om hun dorp op termijn klimaatneutraal en duurzaam te maken. Een niet geringe opgave; niet alleen door het korte tijdsbestek maar ook door het grote aantal onderwerpen. Naast het thema ‘Energie en Klimaat’ waren er in totaal 12 thema’s in te vullen met ideeën en concrete projectvoorstellen.


Vijf van de negen aangemelde dorpsteams teams zijn er uiteindelijk in geslaagd om voor de deadline van 1 oktober hun duurzame dorpsplan in te dienen. De jury, die wordt voorgezeten door Sjaak Elenbaas (voorzitter van de Ondernemers Vereniging Borsele), heeft de nominaties nu bekend gemaakt. De teams uit Baarland, Nisse en Ovezande zijn hiervoor aangewezen.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.