Nieuws


Baarland wint hoofdprijs met beste plan voor Duurzaam Diekendamme

Baarland is winnaar geworden van de hoofdprijs van 50.000 euro voor het beste plan om het dorp duurzaam en klimaatneutraal te maken. De jury heeft dit op 12-12-2012 bekend gemaakt op een druk bezochte en feestelijke bijeenkomt in ‘de Buffer’ in Hoedekenskerke. Daarbij presenteerden de drie genomineerde dorpsteams hun toekomstplannen aan het publiek. Nisse ontving daarbij de eerste ACE-Award voor het dorp met het beste plan op het onderdeel energie en klimaat. Ovezande kreeg veel waardering voor de praktische aanpak en de betrokkenheid van het dorp. Het team mocht 50 energieboxen mee naar huis nemen.

De voorzitter van de Jury, Sjaak Elenbaas , motiveerde de keuze voor Baarland als volgt:
“Het team van Baarland heeft met het plan ‘De Beer Gaat Los’ een buitengewone prestatie geleverd. Het plan is breed en samenhangend opgezet, is zeer compleet en ook nog eens fraai verpakt.

De prijs van 50.000 euro werd beschikbaar gesteld door Stichting Zeeland Refinery. Zie meer informatie op de website Duurzaam Diekendamme.

 

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.