Nieuws


Julio Melio wint Zeeland Refinery Cultuurprijs van de gemeente Borsele

Julio Melio uit Heinkenszand is de winnaar van de Zeeland Refinery Cultuurprijs van de gemeente Borsele 2012. Op woensdagavond 16 januari reikte Wethouder Conny Miermans de prijs, bestaande uit een geldprijs van 1.500 euro en een blijvend aandenken, uit in Jeugdsoos de Klomp te Ovezande. Het betrof de prijs in de categorie "Jong en aanstormend talent". Uit de vijf voorgedragen kandidaten werd Julio Melio door de jury aangewezen als winnaar.
Kijk voor meer informatie op de website van de Culturele Raad Borsele:


http://www.cultureleraadborsele.nl/Voorpagina-Nieuws/julio-melio-wint-zeeland-refinery-cultuurprijs-borsele-2012.html

 

 

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.