Nieuws


Fotowedstrijd Only 1 Life

Only 1 life is een fotowedstrijd georganiseerd door Zeeland Refinery voor (Zeeuwse) studenten. Je leeft maar 1 keer, dus maak er het beste van, is het motto van de wedstrijd. Zeeland Refinery is benieuwd naar de fun in het leven van studenten. Ze kunnen de leukste, grappigste of gezelligste foto uploaden op www.only1life.nl en maken hiermee kans op een Ipad, Beats by Dre of de ingezonden foto op canvas! De foto met de meeste ‘likes’ op onze Facebookpagina maakt ook nog eens kans op een Podiumkaart met een totale waarde van 200 euro!

Zeeland Refinery vindt het belangrijk om te weten wat er leeft onder de Zeeuwse jongeren. Jongeren zijn immers onze toekomst! Daarom worden studenten uitgedaagd om een foto over het studentenleven te uploaden en de fantastische prijzen in de wacht te slepen. Het kan een foto van een sportteam zijn, maar ook een favoriete vakantiefoto of een foto met een vriendengroep in de kroeg. Nadat de foto geupload is zal Zeeland Refinery de foto op haar Facebook page zetten, zodat er ‘likes’ verzameld kunnen worden en hiermee kans gemaakt kan worden op de extra publieksprijs, namelijk een podiumkaart!

Doe mee! En haal die prijzen binnen!

kijk op www.only1life.nl of www.facebook.com/only1life.zeelandrefinery

Ook op Twitter is Only 1 Life te vinden, kijk op: www.twitter.com/zr_only1life

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.