Nieuws


Kandidaten gezocht voor Zeeland Refinery Cultuurprijs Borsele 2013

Om het culturele klimaat in Borsele te stimuleren heeft de gemeente Borsele in samenwerking met Zeeland Refinery de Zeeland Refinery cultuurprijs Borsele ingesteld. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een persoon of organisatie die een waardevolle bijdrage levert aan het culturele klimaat in de gemeente Borsele. De inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury die aan de Culturele Raad een voordracht doet. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 1.500 euro en een tastbaar aandenken. In 2012 is de prijs uitgereikt aan Julio Melio, gitarist uit Heinkenszand, in de categorie Jong- en Aanstormend talent.

Voor 2013 kunnen weer nieuwe kandidaten worden aangemeld. Dit jaar is de categorie Kunst- en cultuurbeoefenaren die actief zijn in of afkomstig zijn uit de gemeente Borsele. Zie voor de criteria en aanmeldprocedure de website van de Culturele Raad Borsele.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.