Nieuws


Gelukkige prijswinnaars fotowedstrijd Only 1 Life

Op donderdag 11 juli 2013 vond de prijsuitreiking van de Only 1 Life fotowedstrijd plaats in Grand Café Brooklyn te Middelburg. 


De prijswinnaars wisten vooraf dat ze bij de top 3 zaten maar wisten nog niet welke prijs ze gewonnen hadden. Dat is tijdens de prijsuitreiking bekend gemaakt. De hoofdprijs (een Ipad) is gewonnen door Gerco Schopman. Gerco is student aan de universiteit in Wageningen. De tweede prijs een koptelefoon van het merk “Beats by Dré” is gewonnen door Marie Peeters uit België. Ten slotte was het Sarina Oosse uit Middelburg die de derde prijs in ontvangst mocht nemen: haar eigen foto groot op canvas! Daarnaast hebben we nog een publieksprijs uitgereikt aan Richelle Akkermans uit Zierikzee. Zij verzamelde op Facebook de meeste ‘likes’ bij haar foto en won een podiumkaart t.w.v. 200 euro!

Volg Zeeland Refinery op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.