Nieuws


Zeeland Refinery subsponsor Film by the Sea

Zeeland Refinery is subsponsor van het jongerenprogramma van het filmfestival Film by the Sea dat zal plaatsvinden van 13 t/m 22 september 2013. Met het jongerenprogramma wil Film by the Sea via de Zeeuwse scholen zoveel mogelijk jongeren bereiken. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

* Jongerenjury: de jury bestaat uit 25 jongeren die een tiental speciaal op jongeren gerichte films gaan beoordelen.

* Jongerenfeest ‘CUT’: dit feest wordt gehouden in de Timmerfabriek in Vlissingen.

* Educatieprogramma: dit programma wordt aan het basis- en voortgezetonderwijs, SCALDA, HZ en Roosevelt universiteit aangeboden.

* Scholierendag: op vrijdag 20 september gaan de scholieren van het voortgezet onderwijs een aantal jongerenfilms bekijken.

* Movietour: de Jongerenraad Borsele zal op vrijdag 20 september enkele films op het festival gaan bekijken.


Voor meer info over het jongerenprogramma zie: http://www.filmbythesea.nl/youth-jury.aspx

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.