Nieuws


Nieuwsbrief alarmtest en uitbedrijfname Hydrocracker

Zeeland Refinery bouwt een nieuw schakelstation voor de hoogspanningsvoorziening van de raffinaderij. Op woensdag 4 september tussen 17.00 -18.00 uur zal het alarmsysteem van dit gebouw meerdere keren worden getest.

Vanaf 12 september zal de Hydrocracker eenheid van Zeeland Refinery worden stilgelegd. Een deel van het katalysatormateriaal wordt vervangen en ook worden er verschillende onderhoudswerkzaamheden en inspecties uitgevoerd. In dit bericht kunt u de nieuwsbrief downloaden met meer informatie over dit project en het fakkelen tijdens uitbedrijfname en opstart. Klik hier om de nieuwsbrief te openen.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.