Nieuws


Groot onderhoud Zeeland Refinery

Zeeland Refinery legt vanaf 5 mei de raffinaderij 6 weken stil voor groot onderhoud van de fabrieksinstallaties.

Tegelijkertijd worden er ook een aantal belangrijke projecten voor de toekomst van de raffinaderij gerealiseerd. Het wordt voor de raffinaderij de grootste onderhoudsstop ooit. De laatste vond 5 jaar geleden plaats en de volgende is over 6 jaar. Dat betekent dat er veel werk verricht moet worden om alle fabrieksinstallaties voor te bereiden op de volgende productieperiode.

KLIK HIER OM DE VOLLEDIGE NIEUWSBRIEF TE LEZEN

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.