Nieuws


Zeeland Refinery 2e bij publieksprijs Zwarte Lamp van de Zeeuwse Milieu Federatie

Ter ere van het tienjarig jubileum van de Nacht van de Nacht reikte de Zeeuwse Milieu Federatie dit jaar de Zwarte Lamp uit voor de beste bijdrage aan een donkere nacht in Zeeland. De eerste prijs ging naar camping de Zonnehoeve uit Zonnemaire. Van de publieksjury kreeg Zeeland Refinery de tweede prijs voor het gebruik van LED-verlichting in de fabriek. De raffinaderij gebruikt de LED-verlichting omdat dit voor minder lichtverstrooiing naar de omgeving zorgt. De verlichting is noodzakelijk voor de veiligheid van de medewerkers en de fabrieksinstallaties. Kattendijke won de publieksprijs met de verlichting van de muziektent en de kerk.
Zie voor meer informatie het nieuwsbericht van de Zeeuwse Milieu Federatie.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.