Nieuws


Zeeland Refinery genomineerd voor de Portbase Community Award

De afdeling Oil Accounting van Zeeland Refinery verzorgt de douane aangiften voor alle product ontvangsten die van buiten de EU komen. Daarvoor gebruiken zij het software programma Portbase. Dit softwareprogramma verbindt agenten, bedrijven en douane met elkaar en zorgt voor gezamenlijke afwikkeling van de aangifte. Er zijn veel bedrijven die net als Zeeland Refinery gebruik maken van Portbase, waaronder alle bedrijven die goederen via de Rotterdamse haven importeren.


Portbase heeft een jaarlijks programma lopen om de meest actieve gebruikers in het zonnetje te zetten. Zeeland Refinery is dit jaar genomineerd als één van de kanshebbers voor de Port Community Award. Het nominatiefilmpje kunt u HIER bekijken.

Iedereen kan vanaf nu stemmen op Zeeland Refinery. Hoe meer stemmen, hoe meer kans! Help ons mee de award te winnen en stem op Zeeland Refinery door op de link te klikken, en uw stem uit te brengen!
http://award.portbase.com/genomineerden/

 

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.