Nieuws


Zeeland Refinery neemt Hydrocracker 2 weken uit bedrijf

Zeeland Refinery neemt vanaf donderdag 9 april aanstaande de Hydrocracker voor twee weken uit bedrijf om katalysatormateriaal te vervangen. Dit moet gemiddeld eenmaal per anderhalf jaar gebeuren omdat het materiaal dan uitgewerkt is. Naast de vervanging van de katalysator zullen ook onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden aan onder andere compressoren, leidingwerk en warmtewisselaars. Ook wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om enkele installaties te reinigen en te inspecteren.

Fakkelen tijdens uitbedrijfname en opstart
De Hydrocracker zal vanaf 23 april weer opgestart worden. Dit zal enkele dagen in beslag nemen. Tijdens uitbedrijfname en opstart moeten overtollige gassen veilig worden afgevoerd naar de fakkel, waar ze volledig verbrand worden. Dit geeft extra licht en geluid in de naaste omgeving. Wij hopen dat de overlast voor u beperkt blijft.

Veiligheid en milieu
Bij alle werkzaamheden op de raffinaderij dienen de medewerkers zich te houden aan de veiligheidsregels. De werkzaamheden worden veelal onder verschillende omstandigheden uitgevoerd, zoals op steigers, in torens, met hijskranen en zware gereedschappen. Ook tijdens de werkzaamheden die in de onderhoudsstop van de Hydrocracker plaatsvinden, houden we onze veiligheidsregels zoals altijd scherp in de gaten. We willen uiteraard dat dit allemaal veilig gebeurt en dat er zich geen ongevallen voordoen. Naast de zorg voor veiligheid zorgen we er ook voor dat de milieuzaken op het terrein goed geregeld zijn, zoals het gescheiden inzamelen en afvoeren van afval en het zuiveren van afvalwater.

 Klik HIER om de nieuwsbrief in PDF formaat te openen.

 

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.