Nieuws


Tanneguy Descazeaud nieuwe algemeen directeur

Op 10 juli 2015 nam algemeen directeur, mevrouw Nathalie De Muynck, afscheid van Zeeland Refinery om een functie te gaan vervullen in de Marketing divisie van Total. Haar opvolger is de heer Tanneguy Descazeaud. De heer Descazeaud is evenals mevrouw De Muynck afkomstig van Total, één van de twee moederbedrijven van Zeeland Refinery. Hij werkt 18 jaar bij de raffinagedivisie van Total en in deze periode heeft hij van 1998 tot 2007 al verschillende functies bij Zeeland Refinery vervuld. In zijn voorgaande functie was hij algemeen directeur van de raffinaderij in Martinique. Hij is blij weer terug te zijn in Zeeland en zegt hierover: ‘Ik heb altijd met heel veel plezier bij Zeeland Refinery gewerkt en zie ernaar uit om samen met mijn vroegere collega’s verder te bouwen aan de toekomst van de raffinaderij.”

Mevrouw De Muynck stond vier jaar aan het hoofd van de raffinaderij en heeft vele belangrijke zaken voor de toekomst van de raffinaderij gerealiseerd. Enkele van deze zaken waren de bouw van een nieuw controlekamergebouw annex laboratorium in 2012, ter verbetering van de infrastructuur. Een investering van 27 miljoen euro. Een andere investering voor de verdere verbetering van de infrastructuur was de bouw van een nieuw schakelstation voor de hoogspanningsvoorziening in 2013, een investering van 20 miljoen euro. In 2014 vond onder leiding van mevrouw De Muynck de grootste onderhoudsstop ooit plaats en werden er ook een aantal belangrijke projecten voltooid, onder meer de capaciteitsvergroting van de Hydrocracker die in september vorig jaar door minister Kamp in bedrijf werd gesteld. De andere projecten waren gericht op verdere verbetering van de veiligheid, vermindering van de milieubelasting en het energieverbruik en modernisering. In 2014 werd in totaal 144 miljoen euro geïnvesteerd. Naast deze belangrijke investeringen voor de toekomst, vierde Zeeland Refinery in 2014 ook haar 40-jarig jubileum. Een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de raffinaderij die als slogan ‘40 jaar brandstof voor Zeeland’ meekreeg om de sterke verbondenheid van de raffinaderij met Zeeland te benadrukken.

Directie ZR

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.