Nieuws


Film by the Sea jongerenprogramma gesponsord

Zeeland Refinery is subsponsor van het jongerenprogramma van het filmfestival Film by the Sea dat zal plaatsvinden van 11 - 20 september 2015. Met het jongerenprogramma, waaronder een programma met 'jongeren' films en een jongerenjury, wil Film by the Sea zoveel mogelijk jongeren in Nederland en Vlaanderen bereiken. De Zeeuwse scholen worden speciaal uitgenodigd om naar de 'jongeren' films te komen kijken.

Voor meer info over het jongerenprogramma zie de website van Film by the Sea .

poster FbtS

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.