Nieuws


Total Safety Award

Zeeland Refinery ontving op 21 januari 2016 een veiligheidsprijs van moederbedrijf Total. Deze prijs werd toegekend vanwege het Must Intervene programma van de raffinaderij. Dit programma wordt door Total beschouwd als goed voorbeeld om de veiligheidscultuur in de organisatie verder te verbeteren.

Op 31 december 2015 opereerde de raffinaderij 1002 dagen zonder verzuimongeval. “Een prestatie die te danken is aan alle medewerkers van de raffinaderij en de medewerkers van de onderhoudsaannemers. Hier kunnen we trots op kunnen zijn”, aldus algemeen directeur Tanneguy Descazeaud.

Vandaag, 22 januari, draait de raffinaderij 1024 dagen zonder verzuimongeval. Ondanks deze mooie resultaten moeten we alert blijven om ongevallen te voorkomen.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.