Nieuws


1000 dagen ongevalvrij

Op 2 maart werkte onze raffinaderij 1000 dagen onafgebroken ongevalvrij. Dat betekent gedurende 1000 dagen geen ongeval met verzuim, medische behandeling of aangepast werk. Een prestatie waarmee we alle medewerkers van Zeeland Refinery en de medewerkers van de onderhoudsaannemers hartelijk feliciteren. Zonder hun inspanningen was het bereiken van deze mijlpaal niet mogelijk geweest.

We zijn trots op dit mooie resultaat maar we beseffen ook dat we met zijn allen ons best moeten blijven doen om deze trend voor te zetten. We moeten elkaar dan ook blijven aanspreken op onveilig gedrag en onveilige situaties moeten we altijd melden.

Op 8 maart hebben we deze mooie veiligheidsprestatie gevierd met alle medewerkers van de raffinaderij en van de aannemers tijdens een feestelijke lunch in ons bedrijfsrestaurant.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.