Nieuws


Zeeland Refinery ontvangt kinderkunstwerk als dank voor bijdrage

Op dinsdag 12 april ontving Zeeland Refinery op het Abdijplein in Middelburg een kunstwerk, gemaakt door de kinderen van basisschool de Zandplaat uit Ovezande. De raffinaderij kreeg dit kunstwerk als dank voor de bijdrage in het busvervoer naar het Zeeuws Museum voor alle leerlingen van de school. De school bezocht het Zeeuws museum in het kader van de kinderkunstweek. Op de foto is te zien dat brandweerman Gilbert Wevers van Zeeland Refinery het kunstwerk in ontvangst neemt uit handen van de kleuter groep van basisschool de Zandplaat.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.