Nieuws


Persbericht: Karla Peijs nieuw lid Raad van Commissarissen

Karla Peijs, voormalig Commissaris van de Koning in Zeeland, is sinds kort lid van de Raad van Commissarissen van olieraffinaderij Zeeland Refinery. Eind 2016, zal zij het voorzitterschap op zich nemen. Zij volgt Jan te Veldhuis - voormalig lid Tweede Kamer - op, die deze functie 21 jaar met professionaliteit en grote inzet heeft bekleed.

“We zijn ervan overtuigd dat mevrouw Peijs met haar kennis en ervaring, zowel binnen de regio als ook op nationaal niveau, een goede bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling van Zeeland Refinery. We zijn er dan ook trots op dat mevrouw Peijs de functie van voorzitter van de Raad van Commissarissen heeft aanvaard,” aldus Tanneguy Descazeaud, algemeen directeur van Zeeland Refinery.

Zeeland Refinery is een joint venture van de oliemaatschappijen Total en Lukoil en is sinds 1973 gevestigd in het industriegebied Vlissingen Oost. Zeeland Refinery is een moderne raffinaderij en een stabiele werkgever in Zeeland waar 430 eigen medewerkers en circa 300 medewerkers van onderhoudsaannemers werkzaam zijn. De raffinaderij levert een belangrijke bijdrage aan de Zeeuwse economie. Zeeland Refinery heeft één van de grootste Hydrocrackers ter wereld en is tevens één van de meest energie efficiënte raffinaderijen in Europa.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.