Nieuws


Onderhoudswerkzaamheden en Open dag

Onderhouds- en projectwerkzaamheden
Zeeland Refinery neemt vanaf donderdag 22 september aanstaande enkele fabrieksinstallaties uit bedrijf voor het vervangen van katalysatormateriaal en uitvoeren van projecten op het gebied van veiligheid, energiebesparing en verbetering van het proces. De werkzaamheden zullen, inclusief het uit bedrijf nemen en opstarten, 3 weken in beslag nemen. De totale kosten bedragen circa 15 miljoen euro. De werkzaamheden worden voornamelijk door onze vaste onderhoudsaannemers uitgevoerd.

Fakkelen tijdens uitbedrijfname en opstart
De uitbedrijfname en opstart van de installaties neemt enkele dagen in beslag en zal gepaard gaan met het affakkelen van overtollige gassen. Deze gassen moeten veilig worden afgevoerd naar de fakkel, waar ze volledig verbrand worden. Dit geeft extra licht en kan geluidsoverlast veroorzaken in de naaste omgeving. Wij hopen dat de overlast voor u beperkt blijft.

Veiligheid en milieu
Bij alle werkzaamheden op de raffinaderij dienen de medewerkers zich te houden aan de veiligheidsregels. Ook tijdens de werkzaamheden, die in deze onderhoudsstop plaatsvinden, houden we onze veiligheidsregels zoals altijd scherp in de gaten. We willen uiteraard dat alles veilig gebeurt en dat er zich geen ongevallen voordoen. Naast de zorg voor veiligheid zorgen we er ook voor dat de milieuzaken op het terrein goed geregeld zijn, zoals het gescheiden inzamelen en afvoeren van afval en het zuiveren van afvalwater.

Aankondiging Open dag 5 november
Op 5 november 2016 organiseert Zeeland Refinery een Open dag. We nodigen u hiervoor van harte uit. We zullen u in oktober nog een uitnodiging sturen met daarin de tijden en bijzonderheden. We hopen u op deze dag te kunnen verwelkomen.

Bekijk hier onze nieuwsbrief.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.