Nieuws


Zeeland Refinery partner Week van de Integriteit

Week van de Integriteit

Zeeland Refinery is partner van de nationale Week van de Integriteit. De Week van de Integriteit is een jaarlijks initiatief om bewustwording te bevorderen. Tijdens deze week slaan partijen de handen ineen om Nederland bewuster te maken van het belang van integriteit. Overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties doen mee door in de Week van de Integriteit eigen initiatieven te ontplooien. De Week van de Integriteit vindt plaats van 1 t/m 9 december 2017.Tijdens deze week slaan partijen de handen ineen om Nederland bewuster te maken van het belang van integriteit. Overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties doen mee door in de Week van de Integriteit eigen initiatieven te ontplooien. De Week van de Integriteit vindt plaats van 1 t/m 9 december 2017.

Algemeen directeur Tanneguy Descazeaud: ‘Zeeland Refinery vindt het belangrijk om zuiver en zakelijk te handelen en wil corruptie en fraude te allen tijde voorkomen. Sterker nog, integriteit is een randvoorwaarde voor het bestaansrecht en de duurzaamheid van onze raffinaderij. We hebben daarom een Compliance Management programma, maar daar mag het niet bij blijven. Onbewust maken we natuurlijk dagelijks integriteitsafwegingen, maar tijdens de Week van de Integriteit nemen we de tijd om er juist heel bewust bij stil te staan en met elkaar in gesprek te gaan over integriteitsdilemma's.’

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.