Nieuws


Good Housekeeping Day bij Zeeland Refinery

Ook de ‘witte boorden’ trekken hun werkkleding aan en helpen mee met het schoonmaken van het raffinaderijterrein. “Het is leuk om met de hele raffinaderij samen buiten te zijn en te werken aan een schonere werkomgeving. Voor ons is natuurlijk ook een leuke afwisseling van het dagelijkse kantoorwerk. Ook de directeur doet mee in het schoonmaakteam.” Aldus Alex van Schaik, manager HRCS van Zeeland Refinery.

Zeeland Refinery sinds de start in 1974, verschillende malen uitgebreid en aangepast uit o.a. milieuoverwegingen en energiebesparingen. Zo proberen wij continu de milieubelasting te verlagen. Een voorbeeld van een groot project is het Sloewarmteproject, waar bij de raffinaderij restwarmte levert aan verschillende omliggende bedrijven. De Good Housekeeping Day is een kleiner project, maar zorgt voor nog meer bewustwording bij de medewerkers.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.