Nieuws


Zeeland Refinery start bouw zonnepark Zeeland Solar

Onder toeziend oog van gedeputeerde van de Provincie Zeeland Ben de Reu en burgemeester Gerben Dijksterhuis tekenden Zeeland Refinery (Tanneguy Descazeaud) en Total Solar (Hélène Macela-Gouin) woensdag 20 december de overeenkomst tot het ontwikkelen van Zeeland Solar. Total Solar is de partij die het zonnepark zal bouwen. Het zonnepark komt op het eigen terrein te staan en zal de raffinaderij voor een deel voorzien in eigen energie. Op deze manier zet Zeeland Refinery een verdere stap in duurzaamheid.

Met een vermogen van 11 megawatt zal het zonnepark op een zomerse dag 23% van de consumptie van Zeeland Refinery leveren. Jaarlijks zal Zeeland Solar evenveel stroom produceren als het verbruik van 4300 huishoudens, dat is de helft van alle huishoudens in de gemeente Borsele.

Naar overzicht >>

Zeeland Refinery


Werken bij zeeland refinery

Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. We doen er alles aan om onze medewerkers te binden. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.


Vacatures bij de Total Groep

De marketing organisatie van Total in Nederland is gevestigd in Den Haag en heeft doorlopend behoefte aan goed gekwalificeerd personeel. Kijk voor vacatures op www.total.nl.

Ook Total Exploratie en Productie (E&P) in Den Haag heeft regelmatig vacatures. Deze worden gepubliceerd op de internationale site van E&P.

Wil je internationaal carrière maken kijk dan op de site van de Total Group. Hier staan alle vacatures wereldwijd vermeld.