STAGES

Leren werken

Stages zijn belangrijk. Natuurlijk voor jou als scholier of student omdat je zo de theoretische kennis in de praktijk kan brengen. Maar stages zijn voor ons, Zeeland Refinery, ook belangrijk. Zo houden we contact met de opleidingen en tegelijkertijd kunnen we al kennis maken met leerlingen die na hun studie misschien bij ons komen werken.

We zijn een erkend leerbedrijf voor Metaal- en Elektro-opleidingen. Maar ook voor de Ecabo-opleidingen en de Laboratorium-opleidingen.

Er zijn tal van mogelijkheden om bij Zeeland Refinery stage te komen lopen, of om je afstudeeropdracht te schrijven. We hebben al stagiaires van diverse opleidingen begeleid. Je kunt bij ons niet alleen terecht als je een opleiding tot Operator volgt, maar ook als je een opleiding Laboratoriumtechniek, of een opleiding tot Administratief Medewerker volgt. Wanneer je een opleiding volgt aan de HTS, HBO of universiteit kun je bij ons terecht voor een stageplek of voor een afstudeeropdracht.

Neem gerust eens contact op als je meer informatie wilt over een mogelijke stageplaats en mail naar rc.zr-jobs@zrefinery.nl .

Nog niet aan stage toe…

Ben je nog lang niet aan een stage toe? Twijfel je zelfs nog welke opleiding je wilt gaan volgen? Dan is dit misschien een tip voor je: het aantal scholieren en studenten dat een opleiding techniek (MBO + HBO + Universiteit) volgt, loopt terug. In de komende jaren gaan bij Zeeland Refinery veel 'technische mensen' met pensioen. We merken dat in ons bedrijf nu al. Voor wie nu een technische opleiding gaat volgen kan dit leiden tot veel mogelijkheden. Binnen Zeeland Refinery hebben we al een aantal keren leerlingen van een VMBO-opleiding gehad die bij ons een snuffelstage hebben gedaan. Op deze manier kun je alvast kijken of het werken binnen een raffinaderij iets voor jou is.

 

Zeeland Refinery